Monday, 27 May 2013

Weekendul meu pe scurt

Scurt, agitat, frumos si colorat!

Orice e frumos e si scurt - pare de o banalitate surprinzatoare si totusi asa este. M-am relaxat aceste doua zile dupa munca de peste saptamana, m-am rasfatat cu inghetata mea preferata cu pepene rosu...mniam si mi-as fi dorit temperaturi mai ridicate cu mult - ca sa ne simtim ca vara.
Am primit de la Auchan un newsletter in care anuntau targul de frumusete pe culoarul central - posterul era tare dragalas numai pensule de machiaj si alte bunatati. Insa era un targ cu produse de ingrijire obisnuite, sampoane, geluri de dus, after shave. Eh, nu-i nimic, lasa ca macar un eyeliner lichid de la Rimmel imi iau. A costat 23 de lei, e compact si usor si pensulita pare destul de precisa.
Pe dupamasa am participat si eu la manifestul picioarelor catifelate de la Braun - am revazut-o cu mult drag pe Meg, am cunoscut si alte fete, Cristina, Mirela, si multe altele, m-am rozalit in tutu-ul pregatit de organizatori si m-am simtit tare bine, Chiar daca ploua cand a avut loc evenimentul, asta nu ne-am impiedicat sa ne plimbam roz prin Centrul vechi.


Am vrut sa ajung si la shopping la magazinasul meu preferat de langa Gara de nord dar era deja inchis. Lasa, data viitoare...
Duminica am pus la cale o intalnire de grup cu prietenele, ne-am rasfatat la un mic restaurant, am ras, am vorbit si am mancat cele mai bune madeleine de multa multa vreme - Meg, vrem reteta!

Cam atat - a fost frumos, animat si daca ar fi fost si mai mult soare m-as si bucurat mai mult de vara.

Voi? cum a fost weekendul vostru?

Pisu'

1 comment:

  1. ce dragut :D sa-mi trimiti si mie pozele, te rog.
    La Auchan erau si reduceri?

    ReplyDelete