Tuesday, 9 July 2013

Back pe fuga ... un mic update

Neata dragele mele!

Din pacate a trebuit sa dispar din peisaj pentru ca pur si simplu nu mai aveam timp sa mai scriu aici, desi mi-as fi dorit tare mult.
Pe drum de la munca imi veneau diverse idei de articole, dar pana acasa iar veneau prioritatile vietii peste mine si nu mai aveam timp sa scriu. Iar de pe smartphone nu se pot crea articole - credeti-ma am incercat.
Saptamana trecuta, am avut sansa sa plec pentru cateva zile din tara, am vazut locuri fumoase, mi-am clatit putin sufletul, am facut si ceva shopping (normal) dar sunt momentan tare tare obosita si luni plec iar din peisaj.
Asadar, va trebui sa revin pe cat posibil doar ca articole foarte scurte, ceva poze si atat pentru ca din pacate doar atat imi mai permite timpul.
N-am mai facut nicio manichiura fancy in ultima vreme, doar base coat, o culoare uni si un strat de SV, my all time life saver.
Am cateva achizitii noi pe care sper sa vi le pot arata in curand: oje de la Catrice - am facut o pasiune pentru ele, probabil pentru ca nu se gasesc inca si la noi. :)
Nu stiu cand voi mai apuca sa scriu, pe curand sper.

No comments:

Post a Comment